RIOPOP OY LTD Tapahtuma-, juhla- ja konserttijärjestelyt, promootio, tiedotus ja viestintä
RIOPOP OY LTD
RIOPOP OY LTD.

Etusivu

Yritysinfo

Referenssit

 

 


Historia pähkinänkuoressa.

Riopop Oy Ltd. on kokeneen viihde- ja musiikkibisneksen ammattilaisen, Lasse Norreksen keväällä 1985 perustama yritys. Toiminnan alkuaikoina se keskittyi lähinnä porilaisen Dingo-yhtyeen managementiin ja helsinkiläisen Cafè Metropol –nimisen suosikkiravintolan asiakas- ja media-suhteiden hoitamiseen.

Lassen pitkän uran varrelle mahtuu paljon: Stump-lehden toimittajakokelaana jo 60-luvulla, Scandia Musiikki Oy:n tuotepäällikkönä 70-luvulla, FinnScandia Musiikkiosakeyhtiön tiedotuspäällikkönä, Riopop Oy Ltd:n ja Bang Trax Oy Ltd. -nimisen levy-yhtiön toimitusjohtajana 80-luvulla sekä Fazer Musiikki Oy:n (nyk. Warner Music Finland Oy) viestintäpäällikkönä ja Radio Stadin markkinointipäällikkönä 90-luvulla. Toukokuusta -98 Lasse on ollut päätoimisesti Riopop Oy Ltd:n toimitusjohtaja.


Toiminnan puitteet.

Pitkään kokemukseen ja lujaan ammattitaitoon perustuen Lasse Norres ja Riopop Oy Ltd. suunnittelee, räätälöi ja toteuttaa tapahtuman kuin tapahtuman asiakkaan kannalta optimaaliseksi niin kokonaisjärjestelyiden, esiintyjä- ja juontajavalintojen kuin budjetinkin suhteen.

Tarpeen vaatiessa Lasse Norres ja Riopop Oy Ltd. huolehtii myös ohjelmakäsikirjoituksen ja aikataulujen laatimisesta, juhlatilojen varauksesta, ääni-, valo- ja lavatekniikan kilpailuttamisesta ja varaamisesta, turvamiespalveluiden ja catering-toiminnan järjestämisestä ja niin edelleen.

Pieneen ydinorganisaatioon, mutta samalla huomattavan laajaan alihankkijaverkostoon pohjautuen Riopopilla on järkevä kulurakenne ja joustava, luotettava ja tehokas toimintatapa.

Riopop Oy Ltd.:n toimii ”avaimet käteen” –pohjalta!

 

> Lataa Riopop Oy Ltd. logo pressikäyttöön

 

 
 
RIOPOP OY LTD. / ENTERTAINMENT CAPITAL FINLAND OY | www.riopop.fi